onsdag 30 juni 2010

LiamCentrera
Detta inlägg ska bara handla om vår lille prins, eller ja... han är nog mer som Emil i Lönneberga än en liten prins. Just nu tex så försöker han få in sin stora gula lastbil i Moas bur, Moa ligger självklart oxå inne i buren och slickar lite på Liam då och då, hon är snäll hon.

Men som alla hundägare oavsett vilken ras eller storlek det är på jycken måste man alltid hålla ett öga på dom 2.

Idag har Liam fått sin första tandläkartid, hihi. Han ska alltså dit och visa upp sina 4 små tänder. Ska bli mycket intressant att se hur dom ska klara av att kolla han i käften. Men dom är nog mer än vana :-)

Var på stan en snabbis och köpte en näsfrida och ett par solglasögon med band. 99:- för en näsfrida, helt sjukt!

Köpte även nya blöjor åt honom, Easy up stl:5. Dom var en aning för stora. Nyss när han hade gjort nr2 var det bara ren tur att jag upptäckte det fort, annars hade allt varit på golv och mattor. Som tur var fick jag i posten en likadan fast i stl:4 + en rabatt check på 85kr, inte illa :-)

Mer om Liam då...
Han är inne i en däh-period. Han pekar på det mesta och säger däh?! Lampa, tutte, bil osv osv måste vi då svara, haha. Det är verkligen skit kul när han nu förstår mer saker. När han tex sitter och leker med en bil låter han brrrr.... och spott flyger överallt :-)

Han går ännu inte som tur är. Jag var ju lite orolig över det eftersom att han började resa sig och gå efter möbler i månad 8. Ibland kan han vara lite våghalsig och släppa taget och stå stilla, helt medveten om vad han gör, bara för att testa. Vissa gånger glömmer han bara bort att hålla i sig för att han är så upptagen med nån sak eller så. Ja det är verkligen kul att iakta.

Dom senaste dagarna har han varit riktigt grinig, ingeting har dugit åt den lille. Han snor5ar och hostar så allt detta beror bara på en vanlig förkylning men ändå. Martin jobbar em. och man har bara lust att köra in huvudet i väggen vissa stunder. Man är sååå jäkla less och öronen bara värker. Nu mår han betydligt bättre och kryper runt och ska röra i allt.

Vår lilla busunge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar