torsdag 1 juli 2010

Färgklick

Jag längtar som tusan tills vi ska flytta. Sitter redan nu och drömmer om vår nya lägenhet. Hur man ska inreda och fixa snyggt osv. Jag tror att det stora suget på att renovera och inreda beror på att Emma just nu håller på att fixa i ordning faffas gamla hus i Vittangi.

Pappa och Lars har nu rivit ut köket där uppe och Emma ska göra om den till ett vardagsrum, troligt med kamin. Emma och mommo har målat vitt i sovrummet och köket där nere. Skåpsluckorna i köket har skrikande orange färg från 60-70-talet
och var visst skit fräna till dom vita väggarna, kul!

Tapeterna i köket i vår nya lägga är helvita, likaså kaklet och luckorna så en liten färgklick kanske hade vart fint. Jag är ju så himla rädd när det gäller färger. Kör ofta bara svart/vitt på det mesta men dessa tyger från Ikea var ju super coola och billiga. Även dom lite "mildare" :-)Fyndade även ett tyg på Tradera för 11kr som annars kostar ca 50kr på Ikea. Funderar på om jag ska ha den som gardin till ytterdörren eller om man ska göra nått annat kul med den.


De är många funderingar och tankar som snurrar runt i skallen nu och det ska bli skit kul att få bygga upp nått nytt igen. Men denna gång ska det inte vara nån impuls förändring utan de ska var noga utvalt och vi ska vara 100 på att de är ett bra ställe att bo på innan vi lägger ner pengar på färg och tapeter.

Kan det inte bli oktober nu!!1 kommentar:

  1. De är så roligt och fixa till i hemmet, känns mycket bättre och mer hemma! =)

    Tygerna var dö fina, fina både som gardiner och tavlar =)

    SvaraRadera