torsdag 1 juli 2010

Helgen som kommerMåste erkänna att jag är enormt avis på alla dom som ska på Kirunafestivalen. De är ju så himla roligt där, bra fest stämning och man får träffa alla man känner osv osv.

Som gammal Kirunabo är det ju tradition med festivalen, iaf för dom i min ålder. Förra året var man ju gravid så då gick det inte att festivala, detta år ska vi på bröllop så då missar man de oxå, men nästa år.... då kanske :-)

Som sagt, vi ska på bröllop på Lördag. Ska bli skit skoj och Martin och jag har sett fram emot det länge. Martins pappa ska ha Liam så då får vi slappna av och bara njuta av allt med dagen/kvällen/natten/morgonen. Hoppas bara att det blir finare väder än vad det är nu eftersom att vi ska vara utomhus. Men Linda, regn på sin bröllopsdag betyder att man kommer att få ett långt och lyckligt äktenskap :-)

Nu har Liam somnat för natten och då ska jag dricka lite kaffe, kika runt på nätet, plocka undan här hemma och sortera tvätt. Allt de man knappt hinner men när Speedy är vaken, heheInga kommentarer:

Skicka en kommentar