måndag 20 september 2010

Bakom mina solglasögon

Efter att Liam vaknat frn sin powernap var han riktigt grinig. De är han nästan alltid efter sin nap. Skit jobbigt! Inget duger åt herrn!

Jaja iaf så fick jag syn på mina solglasögon och satte dom på honom så han blev nöjd och nu får jag inte av dom. Han blir skit sur när jag tar av dom, hahaha. Han tar inte av dom själv utan vill bara ha på sig dom. Och såhär ser coolingen ut :-DEn aning för stora, eller?

1 kommentar:

  1. Så söt!! Ja det är roligt att se hur dom utvecklas och vilken personlighet dom får. Blir intressant att se hur elliot blir, om han blir lik mig eller daniel. Emilia är väldigt lik sin pappa, på gott och ont :D !!

    Emilia gick först på Cypressen på strömnäs för det fanns ingen plats här i munksund men hon trivdes jätte bra där, sen började hon på löparstigen på avd dojan. Där har hon också tyckt det har varit jätte roligt och hon älskade fröknarna men sen flyttade alla större barn till munksunds förskola på avd båtsman (där anna har jobbat). Så det har varit jobbiga veckor, inte roligt att fara till dagge. Det har fullkomligt strömmat tårar när jag har lämnat henne men hon måste ju dit och fröknarna säger hela tiden att det är bara att jag ringer dit och hör hur det är med henne men det behövs inte för jag vet det går över och sen när jag hämtar henne säger hon " kommer du redan " !! Det är tuff kärlek! Idag när vi for dit så grät hon inget alls och ändå har hon inte varit där på 1 vecka eftersom hon fick streptokocker.

    Lycka till med flytten, det är bara att kika förbi när du har tid!

    Kram

    SvaraRadera