söndag 31 oktober 2010

Mother

Martins kusin Daniel och hans tjej Ulli har fått en liten dotter i natt. Grattis!!! Lilla Mimmi har alltså blivit storasyster, så kul! :-) Hoppas verkligen att allt gick bra och att dom alla mår bra.
.......................................................................................................................................

Maten var super god och sällskapet mycket trevligt igår, spelade lite spel och surrade på i vanlig ordning. Det måste man göra lite oftare :-)

Mattias var så snäll och hjälpte till att installera dimmer till lampan i vardagsrummet och så snyggt det blev! Tack och åter tack!
.......................................................................................................................................

Idag kom mamma och Alva. Vi for och plockade upp dom och for sedan vidare till min moster Bitte där det bjöds på mat, kaffe och fika. Alltid lika gott när moster lagar mat :-D

Mamma och Alva sover över i Luleå hos Bitte och i morgon kommer Emma hit + att mamma och gänget kommer och kollar hur vi har det i nya lägenheten.

På Tisdag åker vi till Luleå och tar en runda på stan innan vi far vidare till Vittangi och Kiruna. Emma skulle kolla en jacka och jag ska kika in på doffi, Make Up Store och Lagerhaus en snabbis. Vi har ju inte dom affärerna i Piteå så man får passa på när man väl är i Luleå :-)

Nu ska Martin och jag kika lite film och sen blir det sängen...

Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna?! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar